Καλοκαιρινή Γιορτή του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης για καλό σκοπό

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, που φέτος είχε και μια ιδιαίτερη κοινωνική διάσταση, την Κυριακή 3 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του ιστορικού συλλόγου στην Παραλία.

Περισσότεροι από 500 καλεσμένοι, χάρηκαν μια όμορφη βραδιά με τη μελωδική συντροφιά των Δημήτρη Δριστά και Βασιλικής Κωστοπούλου και τις μουσικές επιλογές του Γιώργου Νικολή, κάτω από τον έναστρο ουρανό, δίπλα στο κύμα, απολαμβάνοντας δροσερά ποτά και μπάρμπεκιου. Νωρίτερα είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη σημασία της Δωρεάς Μυελού των Οστών από τους ανθρώπους του συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» που φιλοξένησε ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης σε συνεργασία με την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πιερίας Σοφία Μαυρίδου. Ακολούθησε εγγραφή εθελοντών δοτών.

Καλοκαιρινή Γιορτή του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης για καλό σκοπό

Η βραδινή γιορτή ήταν η όμορφη κατάληξη μιας σειράς δράσεων, που ξεκίνησε με την υποδοχή νωρίς το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, εθελοντών δοτών, Σαμαρειτών του Ε.Ε.Σ. μεταμοσχευμένων ασθενών, γιατρών, νοσηλευτών, με επικεφαλής τον Επιστημονικό Διευθυντή της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, δρ. Στέλιο Γραφάκο, και ορειβατών, που με την καθοδήγηση του κου Κ. Τσιβελέκα(έμπειρου ορειβάτη με 13 συμμετοχές σε αποστολές στα Ιμαλάια) είχαν ανεβεί νωρίτερα τον Μύτικα με σκοπό την ανάδειξη της σημασίας του εθελοντισμού, της ανιδιοτελούς προσφοράς και της ανθρώπινης δύναμης. Όλοι τους έχαιραν πολύ θερμής υποδοχής, μετά την κατάβασή τους από τον Όλυμπο, από μικρούς και μεγάλους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης που σχημάτισαν αψίδα με κουπιά και απένειμαν τα μετάλλια συμμετοχής στους 100 εθελοντές που θέλησαν με αυτό τον τρόπο να μεταδώσουν το μήνυμα του εθελοντισμού από την κορυφή του Ολύμπου μέχρι τις ακτές της Πιερίας.

Καλοκαιρινή Γιορτή του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης για καλό σκοπό

Ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Κώστας Καρυώτης στο σύντομο χαιρετισμό του προς τους καλεσμένους, μίλησε για το διπλό σκοπό της εκδήλωσης που είναι η στήριξη των αθλητών και αθλητριών των τμημάτων ιστιοπλοΐας και κωπηλασίας στην προσπάθειά τους, και η προώθηση του εθελοντισμού και της ιδέας της δωρεάς αιμοποιητικών κυττάρων. Και πρόσθεσε « Ο Ν.Ο.ΚΑΤ. εδώ 57 χρόνια δίνει συνεπή προσπάθεια εκπαιδεύοντας μικρούς και μεγάλους αθλητές στη συμμετοχή, στην ομαδική δουλειά, στο «ευ αγωνίζεσθε» και αναδεικνύει πρωταθλητές, χαρίζοντας στη χώρα μας πολλές διεθνείς διακρίσεις, ο Σύλλογος Ελπίδα, με τη δική του συνεπή παρουσία και φροντίδα 26 χρόνια δίνει υπόσχεση ζωής στα παιδιά με καρκίνο και στις οικογένειές τους, εκπαιδεύοντάς μας στην ευαισθησία και τη συμμετοχή. Ο αγώνας ο δικός μας σαν Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης είναι να έχουν ποιότητα ζωής τα παιδιά μας. Ο αγώνας της «Ελπίδας» είναι να έχουν Ζωή όλα τα παιδιά του κόσμου.»

Καλοκαιρινή Γιορτή του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης για καλό σκοπό

Η καλοκαιρινή γιορτή του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε με την βοήθεια πολλών εθελοντών μελών της διοίκησης, αθλητών, γονέων και φίλων του ΝΟΚΑΤ. τους οποίους με το πέρας της εκδήλωσης ευχαρίστησε θερμά ο Πρόεδρος Κ.Καρυώτης για την συνεισφορά τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Πλάνα από την υποδοχή των ορειβατών στον Όμιλο καθώς και συνέντευξη του Προέδρου του ΝΟΚΑΤ και ανθρώπων από το «Όραμα Ελπίδας» προβλήθηκαν στην τηλεόραση του STAR. Ενώ έγινε και ζωντανή σύνδεση με την πρωταθλήτρια του ΝΟΚΑΤ Κατερίνα Νικολαΐδου η οποία μίλησε για την προετοιμασία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά και τη σημασία του εθελοντισμού καθώς η ίδια είναι εθελόντρια δωρήτρια αιμοποιητικών κυττάρων εδώ και δυο χρόνια.

Καλοκαιρινή Γιορτή του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης για καλό σκοπό

Καλοκαιρινή Γιορτή του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης για καλό σκοπό