« Ελευθέρια 2016» Θετική Παρουσία των αθλητών Ιστιοπλοΐας του ΝΟΚΑΤ και συγκομιδή 3 μεταλλίων
Η  συμμετοχή του αθλητών του Τμήματος Ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης  στους Ιστιοπλοϊκούς αγώνες « Ελευθέρια 2016», που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας το Σαββατοκύριακο 17-18 Σεπτεμβρίου, επιβεβαίωσε την ανοδική πορεία των ίδιων των αθλητών αλλά και γενικότερα του Τμήματος.
Από τους αγώνες της Θεσσαλονίκης οι αθλητές του ΝΟΚΑΤ γύρισαν στην Κατερίνη με 3 μετάλλια.
Ο Ευάγγελος Βαρμπένης στην κατηγορία LASER 4.7 κέρδισε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των ανδρών και την 3η θέση και το αργυρό μετάλλιο στη γενική .
Η Είρηνη –Ιωάννα Πετρίδου στην κατηγορία LASER RDL κέρδισε τη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των γυναικών και την 6η θέση στη γενική .
Πολύ καλή η παρουσία του Ψωμιάδη Ιωάννη στην κατηγορία LASER 4.7  καταλαμβάνοντας τη 4η θέση στην κατηγορία των ανδρών και την 5η θέση στη γενική .
Αγώνων συνέχεια για τους αθλητές ιστιοπλοΐας στο προσεχές Σαββατοκύριακο στους αγώνες που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμαριάς.
Το Δ.Σ. του ΝΟΚΑΤ, συγχαίρει τους αθλητές και τον προπονητή , χαίρεται μαζί τους βλέποντας τους κόπους και τις προσπάθειες τους να ανταμείβονται με την πολύ καλή τους παρουσία.