Αναχώρησε για το Ριο η Κατερίνα Νικολαϊδου συνοδευόμενη από τις ευχές όλων για ένα Ολυμπιακό Μετάλλιο

Με τις ευχές όλων των ανθρώπων του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης και του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Γεώργιου, αναχώρησε την Τρίτη 19/7 η πρωταθλήτρια κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, Κατερίνα Νικολαΐδου για το Ρίο, όπου θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας, στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο αγώνισμα διπλό σκιφ γυναικών με την πρωταθλήτρια του ΕΝΟΑ Σοφία Ασουμανάκη.

-

Προηγήθηκε σεμνή αποχαιρετιστήρια τελετή, τη Δευτέρα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης στη Παραλία, κατά την οποία όλοι μαζί, διοίκηση, προπονητές, αθλητές με τους γονείς τους, η Νικολαΐδου με την οικογένειά της, μέλη και φίλοι του ΝΟΚΑΤ, προσευχήθηκαν μαζί με τον Σεβασμιότατο Γεώργιο, για υγεία και καλή επιτυχία της αθλήτριας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης Κώστας Καρυώτης στο σύντομο χαιρετισμό του, συνεχάρη τη Κ.Νικολαΐδου καθώς και τον προπονητή του ΝΟΚΑΤ κο Γ.Μπικογιάννη για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν μέχρι να φτάσει στους Ολυμπιακούς αγώνες, ευχαρίστησε την Κατερίνα για τις δυνατές στιγμές που έχει χαρίσει σε όλους με τις επιτυχίες της, και της ευχήθηκε να γυρίσει από το Ρίο με ένα μετάλλιο, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία και σε όλους τους αθλητές του ΝΟΚΑΤ στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Ο Σεβασμιότατος Γεώργιος, συνεχάρη θερμά τον Πρόεδρο κο Καρυώτη, τον προπονητή κο Μπικογιάννη και την Κατερίνα Νικολαΐδου και ευχήθηκε υγεία δύναμη και καλή επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες, και σε όλους τους αθλητές του ΝΟΚΑΤ. Τόνισε πόσο μεγάλη προσπάθεια χρειάζεται και πόσο σημαντική είναι η πρόκριση στη κορυφαία αθλητική διοργάνωση του κόσμου, που γεννήθηκε στον τόπο μας κι έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για εμάς τους Έλληνες και πρόσθεσε πως και μόνο η συμμετοχή είναι διάκριση και μας κάνει υπερήφανους.

Από τη μεριά της η Κατερίνα Νικολαΐδου ευχαρίστησε θερμά όλους για τις ευχές τους, που θα τη συντροφεύουν και θα της δίνουν δύναμη στη Βραζιλία και υποσχέθηκε να δώσει τον καλύτερό της εαυτό, με στόχο την κατάκτηση ενός μεταλλίου. Μίλησε για την καθημερινή προσπάθεια 8 χρόνων, που χρειάστηκε για να κατακτήσει το όνειρό της και να φτάσει να συμμετέχει φέτος στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ευχαρίστησε τον προπονητή της Γ.Μπικογιάννη που από την αρχή πίστεψε σε αυτή και στην κοινή τους προσπάθεια, και τον Πρόεδρο του ΝΟΚΑΤ κο Καρυώτη που ως αθλητής ήταν για αυτή παράδειγμα.

-

Στο τέλος, οι καλεσμένοι και ιδιαίτερα οι νεαρότεροι αθλητές φωτογραφήθηκαν με την πρωταθλήτρια και συνομίλησαν μαζί της δίνοντας και κατ ιδίαν τις θερμές τους ευχές. Από το Δ.Σ. του ΝΟΚΑΤ, κοντά στην Κατερίνα βρέθηκαν για να της ευχηθούν, εκτός του Προέδρου κου Κ.Καρυώτη, ο Έφορος Δ.Σχέσεων Κ.Σακκάς, ο Αν.Ταμίας Κ.Μπούσιου και το Μέλος Σ.Καλαμπάκας, όπως επίσης και ο Επίτιμος Πρόεδρος του ΝΟΚΑΤ κ.Σ.Κουνδής

-